Kindvriendelijk | strandvakantie | in Toscaans dorpje | 9000m2 park

~regio toscane~

Kindvriendelijk vakantiepark 15 km vh Toscaanse strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kindvriendelijk vakantiepark met 30 vakantiewoningen, zwembad en kinderbad met een gezellige familie sfeer vlakbij de zandstranden onder Livorno en op loopafstand -200m- van dorpje met restaurantjes, winkeltjes en een ijsje.

Kindvriendelijke zonnige strandvakantie

Een prachtig groot domein -9000 m2- dichtbij de stranden en maar 200 meter van een leuk Toscaans dorpje zodat je met elkaar even een ijsje, kopje koffie, stuk pizza kunt eten, terrasje pikken en wat kleine boodschappen doen.

Spel en vakantievriendjes

In de grote tuinen van het Toscaanse domein kunt je heerlijk rondwandelen, met veel spelplezier, nieuwe vakantie vriendjes maken en 's avonds gezellig samen barbecuen. Mooi uitzicht over de vallei en in de verte de blauwe glinsterende zee.

Elke dag bruinen, het warme strandzand tussen je tenen, relaxen en kastelen bouwen op de op een steenworp liggende Toscaanse stranden. Prachtige omgeving ook voor liefhebbers van watersporten -zwemmen, zeilen, windsurfen-. Sportief fietsen of wandelen in de bossen en over landweggetjes.

Spelen, plonsen en bruinen

Heerlijk spelen in de speeltuin-want het is een ontmoetingsplaats van kinderen : tafeltennis, tafelvoetbal, jeu de boules boce baan en een glijbaan. Een vijf-a-side voetbal veldje met echte goaltjes, tennis, basketbal, volleybal en natuurlijk het lekkere zwembad met ook een kinderbad voor de kleinere kids.

De zon, een ligstoel, een tijdschrift of een boek en dan met een plons even afkoelen in het water-terwijl de kinderen volledig zijn opgegaan in hun spel.

Dagtrips Toscane

Dagtochten naar het prachtige Toscane. Siena, Lucca, Pisa. Maar ook naar San Gimignano, Volterra, Massa Marittima, Suvereto, Casale Marittimo, Bolgheri. En vanuit Piombino met de boot naar het wonderschone eiland Elba.

Als u op Pisa vliegt kunt u binnen een uur autorijden op deze leuke plaats vol kinderplezier vlakbij het strand aan de Toscaanse kust zijn.

De Prijzen van 168TOVE

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
Type laag midden hoog top personen
Bilo 441 525 735 896 2+2p
Trilo 581 770 1036 1246 4+2p
  • top seizoen : 07/07 - 18/08
  • hoog seizoen : 23/06 - 07/07 en 18/08 - 25/08
  • midden seizoen : 19/05 - 23/06 en 25/08 - 08/09
  • laag seizoen : rest

Prijzen Exclusief

Vakantiewoningen

De 30 vakantiewoningen zijn verschillend van inrichting en liggen in de villa of in de bijgebouwen. Ruime eenvoudige maar comfortabele boerenwonigen. Met een goed uitgeruste keuken, telefoon, satelliet-tv, kluis en haardroger.

Bilo : tweekamer appartement voor maximaal 4 personen. Een woonkamer met een keuken en een slaapbank voor twee personen, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer.

Trilo : driekamer appartement voor maximaal 6 personen. Een dubbele slaapkamer, een aparte slaapkamer, twee badkamers en een woonkamer met een keuken. twee extra bedden kunnen worden bijgeplaatst in de woonkamer of de slaapkamer.

In de tuin van de Villa zijn twee nieuwere gebouwen met appartementen en nog een gebouw aan de overkant van het weggetje.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 168TOVE]

naar boven