Luxe | Chianti agriturismo | zwembad | kinderbad | Restaurant

~regio toscane~

Luxe vakantiewoningen op Chianti resort bij Siena

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Chianti agriturismo met luxe vakantiewoningen, zwembad, kinderbad, restaurant en jacuzzi tussen de glooiende heuvels van Toscane vlakbij Siena, Volterra en San Gimignano.

Super mooi zwembad

In de groene goed verzorgde tuinen een super mooi zwembad met een rondom zonneterras met travertijn tegels, schaduwrijke parasols en heerlijke ligbedden. Het bijzondere zwembad bestaat uit een groot 16 x 8m zwembad, een 9 x 8m whirlpool zwembad en een 25 m2 plons en speel zwembad voor de kinderen.

Ontbijt en Diner

In het restaurant kunt u zowel binnen als buiten op het terras eten. Ontbijt en diner met de fijnste gerechten en wijnen uit Toscane. Menu of ŕ la carte of take-away. Genieten van een heerlijke Toscaanse keuken met lokale Chianti wijnen met een zacht prijsje.

Uiteenlopende gerechten van een simpele lekkere pizza tot een Ossobuco of een Bistecca alla Fiorentina. Voortreffelijk tafelen en wijntjes drinken want je gaat lopend onder de flonkerende sterrenhemel terug.

Dichtbij stadje

Een voetpad loopt omhoog naar een middeleeuws stadje [een 800 meter sportieve mooie wandeling omhoog]. Met de auto is het drie kilometer. Ijsje eten, kleine boodschappen en even op het terrasje een cafe drinken en met elkaar de sfeer van een Toscaans dorpje snuiven.

Avontuurlijke dagtrips

Vlakbij het agriturismo ook een paar juweeltjes van steden : Florence, Siena, San Gimignano, Certaldo [met de funicolare-tram omhoog - de kids vinden het super], Monteriggioni en Volterra. Voor een gezellig daguitje met de hele familie. Misschien zelfs een dagtocht naar het strand bij Cecina.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u met de auto binnen anderhalf uur uur op dit wijn agriturismo met luxe vakantiewoningen tussen Volterra, Siena en San Gimignano zijn.

De Prijzen van 88TOAF

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
appartement laag midden hoog top personen
Bilo 710 780 950 1115 2+2
Trilo 1040 1145 1380 1730 4+2
Quadri 1330 1435 1750 2190 6+2

Prijzen Inclusief

Prijzen Exclusief

Luxe vakantiewoningen

Drie landhuizen met 15 elegante luxe vakantiewoningen met cotto vloeren, houten balken plafonds, marmeren badkamers, vaatwasser, satelliet tv, thermostaat verwarming, airconditioning en prive ingang.

Ruime prive-tuin met gazebo voor de beneden appartementen. Ruime panoramische terrassen voor de eerste verdieping appartementen.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier: vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 88TOAF

naar boven