Hart van de Chianti | zwembad | fietsen | speeltuintje | Restaurant

~regio toscane~

Heerlijk agriturismo met restaurant bij Castellina in Chianti

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Schitterend in de Chianti heuvels liggend agriturismo met 15 prachtige kleurrijke landelijke vakantiewoningen, restaurant en zwembad en vlakbij een van de mooiste dorpjes uit de regio : Castellina in Chianti.

Prachtig zwembad

Het mooie grote zwembad [16 x 8 meter] ligt op een prachtig punt met uitzicht over het voortrollende Chianti landschap bedekt met wijngaarden. De tuinen zijn beplant met inheemse flora, zoals rozemarijn, lavendel en de karaktervolle cipressen.

Uitstekend restaurant

Voortreffelijke Toscaanse gerechten in een sfeervolle ambiance van terracotta vloeren, zware balken plafonds, smaakvolle boeren details. Je kunt zowel binnen als buiten op het terras van eten en superieure wijn genieten.

Buitenterras

Op het gezellige buitenterras heb je -tijdens de warme Toscaanse avonden- vanuit je tafel prachtig uitzicht op de roze kleurende Chianti heuvels.

Menu :)

Het menu bestaat vooral uit regionale seizoensgerechten zoals ribollita [plantaardige soep], Pappa al Pomodoro [tomatensoep], bruschetta [geroosterd brood op de kolen en met knoflook en olijfolie], panzanella [tomaten salade en brood]. Maar ook een sappige Florentijnse steak doet je watertanden.

Het hart van de Chianti

Vlakbij de gezellige Chianti dorpjes met winkeltjes, terrasjes en de vele voortreffelijke restaurantjes. Zoals Castellina in Chianti, Radda in Chianti en Greve in Chianti. Het agriturismo ligt tegen een mooi natuurpark aan met veel wandelpaden en fiets en mountainbike paden.

Gratis wijnproeverij

Een wijn shop presenteert verschillende wijnen van de Chianti op woensdag. Wijnproeverij is gratis en alleen voor de gasten.

Grotere foto's

Heb je al op een van deze vakantiewoningen een oogje laten vallen. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je naar hier -een van de mooiste agriturismi van deze regio- wil.

Als je op Pisa Airport vliegt kun je binnen 2 uur op dit heerlijke agriturismo in de wonderschone Chianti zijn.

De Prijzen van 77TORS

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
Type laagrest hoog17/06 - 16/09 personen
TORRIO, LOGGIA 700 900 2
IL FOCO 750 950 2
NOCE,FORNO,CORTE 800 1050 2+1
TORRE 830 1100 2+2
TINA 850 1150 2+2
VIGNA 900 1250 2+3
ROSMARINO 1000 1350 4
CILIO 1050 1400 4+1
STALLA,MANSA 1100 1450 4+3
MORO,CAPANNA 1500 2050 6+3

hoogseizoen 17/06 - 16/09

Prijzen Exclusief

De vakantiewoningen

Alle vakantiewoningen zijn sfeervol, zeer ruim en ademen nog de boeren sfeer van een landelijke traditie. Ze zijn comfortabel en beschikken over alle moderne gemakken.

Faciliteiten:

Wat een omgeving!

Afstanden

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 77TORS]

naar boven