Siena | romantisch & authentiek | zwembad | Prachtig uitzicht

~regio toscane~

Prachtige vakantiewoning in Crete Senesi bij Siena

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Vijf super mooie vakantiewoningen in landhuis met cottage en zwembad prachtig in de sprookjesachtige Toscaanse heuvel landschappen van de Crete Senesi tussen Montepulciano en Siena.

Het zwembad met ongelofelijke uitzichten over het prachtige rollende landschap van de Crete Senesi is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de serene rust.

Crete Senesi

Midden in het landschap van de Crete Senesi waar je soms op een andere planeet waant. Ravijnen, heuvels met kunstige structuren, dan opeens weer lieflijk groen, schaapjes, lammetjes en hier en daar een een boerderij met een meertje ernaast.

Val d'Orcia

Niet ver van Val d'Orcia, ook een van de mooiste stukken van Toscane, met glooiende heuvels, akkervelden tot aan de horizon en vele schattige pittoreske dorpjes.

Dagtrips

Gezellig rondslenteren in een van de vele heuvelstadjes en middeleeuwse dorpjes. Drink een heerlijk glas wijn in een van de lokale trattoria. De cultuur, winkels en restaurants van het middeleeuwse Siena, Pienza, Montepulciano en Montalcino liggen heerlijk dichtbij.

Vijftien minuten rijden van een charmant dorpje met alle voorzieningen. Restaurant, winkeltjes, bank, apotheek, bar en marktje.

Als u op Pisa Airport vliegt kunt u binnen twee en een half uur bij dit fraaie landhuis tussen Montepulciano en Siena zijn.

De Prijzen van 116TOPF

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen 2016 per week ]
:
appartement laag rest midden02apr tot 04jun
03sep tot 22oct
hoog04jun - 03sep personen
Arco en Loggia 1050 1460 1950 6
Tremonta en Olivo 900 1280 1650 4+2
Vite 590 770 1000 2+2

De Vakantiewoningen

De vakantiewoningen zijn zeer smaakvol en met oog voor detail ingericht. Authentiek met modern comfort. De openhaarden, het plafond van oude balken en de plavuizen vloeren met een snufje antiek zorgen voor een mooie Toscaanse elegance.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail code: 116TOPF

naar boven