Trullo vakantiewoning | zwembad | bij strand | fitness | Tafeltennis

~regio apulie~

Prachtige Trullo vakantiewoning 15 km van strand

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Slapen in een charmante Trullo woning vlakbij de witte stad Martina Franca en de gouden zandstranden aan de kust van Apulie - Puglia in de zonnige hak van Italie.

Schoon, behulpzaam en vriendelijk

Het kleinschalige vakantiepark met 11 trulli vakantiewoningen, het mooie zwembad en de zeldzame gastvrijheid wordt geleid door een familie die er haar hart en ziel in steekt. Dat is eigenlijk aan alles te merken. Schoon, kleurrijk, charmant, behulpzaam en vriendelijk.

Heerlijke vakantie in het prachtige Puglia

Een unieke ervaring en ontspannen verblijf in een trullo tussen de wijngaarden en olijfboomgaarden. Het zwembad heeft een whirlpool. Er is een kleine fitness, een tafeltennis tafel, een jogging pad en een aantal fietsen om de omgeving te verkennen.

Puur en smaakvol

De trullo vakantiewoningen zijn puur, eenvoudig en smaakvol ingericht. Er zijn Trulli voor 2, 4 en 6 personen. Allemaal met een volledig uitgerust keukentje, satelliet tv, kluis en een eigen beschaduwd terras met tuinmeubilair. Een gezellige open haard en als het nodig is een centrale verwarming. Gratis Wifi internet.

Kleine geschiedenis van de Trullo

Een Trullo is een charmante boerenwoning die in deze streek al eeuwen via een speciale constructie gebouwd worden zonder cement, waardoor er veel minder belasting afgedragen hoefde te worden. Trulli zijn umiek in de wereld en behoren tot het Unesco erfgoed.

Puglia, zo mooi!

Puglia is een van de allermooiste regio's van Italie. Omdat de hak van Italie smal is ben je altijd dicht bij de zee met haar mooie langgerekte zandstranden. Vlakbij ligt Alberobello de hoofdstad van de trulli en behoord tot het erfgoed van UNESCO.

Dichtbij de Witte Stad

De prachtige witte stad Martina Franca met haar charmante oude centrum en met haar beroemde muziekfestival: Della Valle d'Itria. 's Nachts, vooral in het weekend, komt de stad tot leven. Talloze families flaneren met elkaar door de straten. Eten en drinken op de terrasjes en restaurantjes. Heerlijke sfeer.

Binnen een straal van 30 km liggen Cisternino met uitzicht over de vallei splenidi Itria. De witte stad Ostuni. Verder ook daguitstappen naar Lecce hoofdstad van de Barok. Matera, een UNESCO wereld erfgoed voor haar Sassi.

Monopoli

Het prachtige vissersplaatsje Monopoli waar je het gevoel krijgt dat de toeristen nog de bezienswaardigheid zijn. Op haar vismarktje liggen de meest mooie dieren uit de zee. Het heeft een charmant haventje met gekleurde bootjes en de verweerde koppen van de vissers. Puglia, er is heel veel te zien en te doen in deze mooie sfeervolle streek.

Grotere foto's

Om een nog betere indruk te krijgen zenden we je met plezier een link naar grotere foto's van het sfeervolle Trulli vakantiepark zo dichtbij de Puglia kust met haar zonnige zandstranden en de Witte Stad.

De Prijzen van 11APTC

-->muistip!door met muis over de seizoenen laag, midden en hoog te bewegen krijgt u meer informatie.

naar boven [Prijzen per week 2017]
:
trullo laagrest midden08.04 27.05
16.09 30.09
10.09 24.09
hoog25.05 15.07
02.12 02.12
top15.07 - 19.08 personen
monotrullo 504 525 644 812 2
bitrullo 700 756 924 1141 3+1
bitrullo cotogno 735 798 966 1204 5+1
tritrullo 868 959 1169 1449 5+1
tritrullo melo, nonna 959 1169 1274 1630 5+1

Prijzen Exclusief

De Trulli vakantiewoningen

De Faciliteiten

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 11APTC]

naar boven