Prachtige natuur | pizza dag | zwembad | restaurantje | Manege

~regio le marche~

Gastvrij familie agriturismo in de Marche bergen

foto : agriturismo in Marche met zwembad, manege en restaurant

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Gastvrij familie agriturismo met 6 vakantiewoningen, zwembad, restaurantje en paardenmanege in de prachtige natuur van de heuvels en bergen vlakbij de grens met Umbrie.

Een heerlijke vakantie in deze prachtige natuurlijke omgeving, relaxen bij het zwembad, paardrijden, hiken en biken in de ongerepte natuur en dagtrips naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes in de omgeving.

Relaxed & gastvrij

Het agriturismo staat bekend om haar gastvrijheid. Je voelt je meteen thuis op deze mooie plek in de Marche heuvels.

Zwembad en uitzicht

Rondom het zwembad een mooi panoramisch zonneterras om lekker te bruinen, relaxen en verbluft naar het mooie uitzicht over de bergen van Montefeltro te kijken. Deze mooie omgeving geeft kalmte, bezinning en rust.

Restaurant en pizza avond

Het restaurant is 2 tot 3 maal per week open. Het begint met een kennismakingsbuffet om elkaar een beetje te leren kennen. Je loopt hierna meteen makkelijker rond.

Op woensdag is er een gezellig gezamenlijk aanschuif ga maar zitten diner aan een lange tafel. Glaasje wijn en een babbeltje met de buurman. Ook met zijn allen een vers uit de oven pizza op Pizza dag.

Dichtbij een heuvelstadje met kasteel, winkeltje, ijsje en keuze uit drie restaurantjes met prima maaltijden.

Bergen en heuvels van Marche

Het is is een kleinschalige bioboerderij en een heerlijke plek om de omgeving van Le Marche te ontdekken. De boerderij is omringd door mooie bergen, heuvels, en rivieren. Je vindt in deze streek veel sporen van de Romeinen, de middeleeuwen en de renaissance.

Dagje strand

Met de auto is het maar een uurtje rijden naar het Marche strand. Een prachtige dagtocht en toch even de tenen in het het warme zand van het strand. Aan de kust lekker lunchen met een visje vers uit de zee. En op tijd terug om nog even thuis in het lekkere zwembad te duiken.

Als je op Ancona Airport vliegt kun lekker snel in ongeveer 1 uur op dit super gastvrije agriturismo in het noorden van le Marche zijn.

De Prijzen van 66MAIP

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
vakantiewoning laag hoog smk personen
Asia * Viola 655 1085 50 4+2
Rosa * Iris 525 770 40 2+2
Lavinia * Sole 490 700 40 2+2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Het zijn allen eenvoudige maar zeer comfortabele vakantiewoningen in de ongelofelijke mooie bergachtige natuur van Le Marche.

foto: agriturismo cagli marchemet mannege en zwembad

De woningen hebben prachtige veranda's waar je heerlijk kunt ontbijten, aperitieven en avondeten om daarna sfeervol de zon achter de bergen zien ondergaan. En ook in de mooie tuinen staan prachtige plekjes.

De vakantiewoningen zijn verdeeld over 2 landhuizen. Het rode landhuis waarin Lavinia en Maria Sole. Het andere landhuis met Rosa, Iris, Asia en Viola. Elk landhuis met zijn eigen mooie zwembad.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 66MAIP]

naar boven