Super gastvrij | pizza dag | zwembad | restaurantje | Manege

~regio le marche~

Hartverwarmend gastvrij familie agriturismo bij Cagli

foto : agriturismo in Marche met zwembad, manege en restaurant

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Prachtig en super gastvrij agriturismo met 6 vakantiewoningen, zwembad, restaurant en paardrijden in de landelijke heuvels in het noorden van le Marche en vlakbij de grens met het mooie Umbrie

Een heerlijke vakantie in deze prachtige natuurlijke omgeving, relaxen bij het zwembad, paardrijden, hiken en biken in de ongerepte natuur en dagtrips naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes in de omgeving.

Pure gastvrijheid

Het agriturismo staat bekend om haar hartverwarmende gastvrijheid. Je voelt je meteen thuis op deze mooie plek in de Marche heuvels.

Zwembad

Het zwembad voor de gasten is 12 op 6 meter en het water wordt ecologisch gezuiverd. Er is een volledig uitgerust zonneterras om te ontspannen en te genieten van de bruinende zon en het mooie uitzicht over de bergen van Montefeltro.

Restaurant

Het restaurant is 2 tot 3 maal per week open. Het begint met een welkomstbuffet, op woensdag een gezellig gezamenlijk aanschuif diner. En een pizza dag. Vlakbij is een mooi hoog gelegen plaatsje met kasteel en 3 restaurantjes met heerlijke maaltijden.

Bergen en heuvels van Marche

Het is is een kleinschalige bioboerderij en een heerlijke plek om de omgeving van Le Marche te ontdekken. De boerderij is omringd door mooie bergen, heuvels, en rivieren. De streek is doordrongen van de Romeinse geschiedenis, de Middeleeuwen en de Renaissance: in de unieke dorpen en steden van de streek vind je dit allemaal terug.

Dagje strand

Met de auto is het maar een uurtje rijden naar het Marche strand. Een prachtige dagtocht en toch even de tenen in het het warme zand van het strand. Aan de kust lekker lunchen met een visje vers uit de zee. En op tijd terug om nog even thuis in het lekkere zwembad te duiken.

Als je op Ancona Airport vliegt kun lekker snel in ongeveer 1 uur op dit super gastvrije agriturismo in het noorden van le Marche zijn.

De Prijzen van 66MAIP

naar boven [Prijzen 2018 per week]
:
vakantiewoning laag hoog smk personen
Asia * Viola 655 1085 50 4+2
Rosa * Iris 525 770 40 2+2
Lavinia * Sole 490 700 40 2+2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Het zijn allen eenvoudige maar zeer comfortabele vakantiewoningen in de ongelofelijke mooie bergachtige natuur van Le Marche.

foto: agriturismo cagli marchemet mannege en zwembad

De woningen hebben prachtige veranda's waar je heerlijk kunt ontbijten, aperitieven en avondeten om daarna sfeervol de zon achter de bergen zien ondergaan. En ook in de mooie tuinen staan prachtige plekjes.

De vakantiewoningen zijn verdeeld over 2 landhuizen. Het rode landhuis waarin Lavinia en Maria Sole. Het andere landhuis met Rosa, Iris, Asia en Viola. Elk landhuis met zijn eigen mooie zwembad.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf?! e-mail [code: 66MAIP]

naar boven